torsdag 8 maj 2014

Triss i skor

När jag gillar ett par skor så går jag oftast i dem längre än vad jag borde. Det är när de bokstavligen faller av mina fötter på grund av att de är så slitna som jag måste inse att det är dags att köpa nya.

Under vintern har jag slängt ett x antal skor som varit så slitna att det är skämmigt att ens ta på sig dem igen. Ett par av dessa var mina röda ballerinaskor. Mina älskade, röda, ballerinaskor. Det var nästan så jag hade en liten ceremoni innan jag tillslut kastade dem i soporna. Adios! Farväl!

Kvar fanns mina svarta lackballerinas med röd klack. Men även dessa började gå sönder. Sulorna satt bokstavligen inte kvar under efter ett tag...

Så, häromdagen satte jag mig i bilen för att åka och köpa mig ett par nya. Det hela slutade med att jag kom hem med tre par skor, istället för ett par! Och gissa om jag blev glad när jag hittade ett par nya, fina, röda ballerinas! Med mig hem fick jag också ett par svart- och vitrandiga samt ett par svarta med rosett på. De svarta var så sköna att det nästan kändes som jag satt fötterna i ett par gymadojjor. De perfa vardags- och promenadskorna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar