torsdag 21 augusti 2014

En regnig promenad

När Emil kom hem från jobbet idag, undrade han om vi skulle gå ut på en promenad. Eftersom det då var soligt och fint utanför fönstret, lät det som en bra idé. Men det dröjde inte lång tid efter att vi kommit utanför dörren innan det började regna. När vi promenerat i ca 5 minuter säger han att han inte tror det kommer regna mer än såhär. I precis samma stund, börjar det spöregna. Vi springer bort mot en affär och ställer oss under taket. Jag sa att jag inte tror han skulle göra så stor karriär som meteorolog i alla fall, med tanke på hans förutspådda väderprognos.

Det började lugna ner sig så vi promenerade vidare. Jag älskar att promenera i Gamla Torshälla. Det är så mysigt där vid kyrkan. På vägen finns det en delikatessbutik som är himla mysig. Vi beslutade oss för att gå in och kika. Vi fick smaka på både knäckebröd och ostar. Det fanns en ost som var lite extra god. Den innehöll pesto bland annat. Den var alldeles grön och såg helt absurd ut. Men så himla god. Vi köpte dock ingen ost. Men fick däremot med oss en kasse hem. Parmaskinka, hårt tunnbröd och varsin ekologisk lemonad. 

Sedan gjorde vi te, tog varsin tunnbrödmacka med skinka och tittade på film noir. Den här gången blev den en film med Rita Hayworth som heter Gilda. Himla spännande film, om en frågar mig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar